fbpx
Call : 00 91 888 456 7891|help@laughteryoga.org
Home/Giraffens Skratt

Lena dur Högneldi

Certified Laughter Yoga Teacher

Phone: 46- (0)709-508532
Time: regurlarly
Venue :Stockholm and Sweden, Medborgarplatsens isbana

Giraffens Skratt

Email: giraffenskratt@telia.com
Facebook:
Website: http://www.giraffenskratt.se/
Testimonial:
Youtube:

Club Details

För privatpersoner:

Skrattercise på Medborgarplatsens isbana udda lördagar kl 11-11.45. Start 31 aug 2013. Sista träffen i dec är den 21 dec, första träffen i januari är den 18 jan. GRATIS.

Den indiska läkaren Madan Kataria skapade s k “skrattyoga” strax innan milleniumskiftet. Att framkalla skratt bara genom att börja skratta har nog många prövat på både som barn och vuxen; Madan Kataria formaliserade leken i sk ”skrattövningar”. Han gav på så sätt skrattleken ett förslag till innehåll. (Madan Kataria har varit två gånger i Sverige. Vi samarbetade i några workshops och Madan bodde tillsammans med sin fru hos mig). Skrattyogan är numera väl etablerad i många länder över världen och växer hela tiden. Med inspiration från den ursprungliga skrattyogan har jag utvecklat metoden ”skrattercise”.

Ett skrattercise-pass utmärks självklart av att man har roligt medan man tränar! Skrattercise är ett registrerat varumärke för att säkerställa kvalitet och garanti. För att leda grupper i skrattercise krävs grundläggande beteendevetenskaplig kompetens, genomgången instruktörskurs och särskild licens.

För företag:

Från Haha till Aha – en aktiv workshop med massor av skratt!

En inspirerande och interaktiv workshop om och med SKRATT! Skrattande ger goda effekter för hälsan men också för arbetsglädje, samspel och prestation. Söker du ett spännande och givande inslag till konferensen/ er kick-off/ till personalmötet som ger energi, välbefinnande och är engagerande för alla? Välkommen till hemsidan www.giraffenskratt.se för mer info!

Giraffens Skratt erbjuder också SKRATTERCISE till arbetsplatser som en del i friskvårdsarbete/systematiskt arbetsglädjearbete. En inledande workshop rekommenderas (se ovan).